Samenspelorganisatie

MuzehofUitvoering04072015-0160 (1280x853)


De meeste musici, professioneel of amateur, halen hun grootste voldoening uit het samenspelen met anderen. Ik ben dan ook altijd op zoek naar manieren om het samenspelen te stimuleren, te organiseren en te faciliteren. Natuurlijk voor mijn eigen leerlingen, maar graag zet ik me ook in voor samenspelcoördinatie voor amateurmusici in het algemeen, al dan niet via een muziekschool, docentencollectief, privépraktijk of vereniging.

Binnen en los van de Muzehof Zutphen heb ik een aantal ensembles opgezet , maar ook heb ik in de afgelopen jaren verschillende samenspelconcepten ontwikkeld: speciale themaconcerten voor ensembles, een familieconcert waarin hele gezinnen optreden, en de jaarlijkse grote eindvoorstelling in de Hanzehof waarbij ook andere disciplines zoals theater, en dans worden betrokken. Sinds 2012 ben ik productieleider van deze slotvoorstelling en sinds 2013 organiseer ik tevens het jaarlijkse Muzehof Winterconcert.


Ook een samenspelproject (laten) organiseren voor uw kunsteducatie-instituut of docentencollectief?
Neem vrijblijvend contact met mij op om te overleggen wat ik voor u kan betekenen. Van een adviserende rol tot het realiseren van de totale productie, alles is mogelijk.


Blijf op de hoogte van de meest recente samenspelprojecten via de ‘nieuws’ button en www.fluithof-zutphen.nl

Interesse in één van de samenspelgroepen? Er is veel keus voor alle leeftijden, ook voor volwassenen zijn er verschillende mogelijkheden.
Voor informatie en inschrijving ensembles zie de button ‘ensembles