Fluitiste


Op 7 jarige leeftijd begon ik met muzieklessen, niet op de dwarsfluit maar op de piano. Daarnaast leerde ik mijzelf een beetje blokfluit spelen, maar toen ik een jaar of 14 was hoorde ik voor het eerst een dwarsfluit en ik was meteen verkocht! Ik zeurde net zo lang bij mijn ouders tot ik op dwarsfluitles mocht, en gelukkig heb ik ze kunnen overhalen, want sindsdien is fluitspelen mijn grootste passie (ook al speel ik nog steeds graag piano).

Aan het Arnhems conservatorium studeerde ik bij Rien de Reede en Emile Biessen, na mijn afstuderen nam ik nog lessen bij Paul Verhey.
Ik volgde masterclasses o.a. bij Frans Vester en Geoffrey Gilbert, en nam deel aan zomercursussen o.a. bij William Bennet en Trevor Wye.


Al tijdens mijn studie vormde ik met medestudenten diverse kamermuziekensembles, met sommige daarvan heb ik sindsdien jarenlang concerten in binnen- en buitenland gegeven.

Op een zeker moment ontdekte ik de prachtige klank van de traverso en heb ik mij verder gespecialiseerd in barokmuziek. 
Mijn traversopleiding ontving ik van Wilbert Hazelzet. Ik speel op een traverso naar Palanca van Remko van der Vegt “remkovandervegt.nl”.
Concerten geef ik nu voornamelijk op dat instrument, o.a. als solofluitiste bij het barokorkest “Concerto Barocco”, met barokensembles als  “Il Presente” en in diverse ad-hoc ensembles.