Fluitdocente

Lesgeven aan jonge kinderen, jongeren en volwassenen van allerlei niveaus en in allerlei stijlen vind ik iets wat nooit verveelt en een enorme voldoening geeft. Ik wil mijn passie voor muziek en de fluit graag met anderen delen en overbrengen.

Ook het werken met ensembles op elk niveau vind ik erg leuk.
Om mij te blijven ontwikkelen in het lesgeven volgde ik cursussen in werken met groepen, werken met kinderen met leerstoornissen en een cursus ensembleleiding.

Al tijdens mijn conservatoriumstudie werkte ik als fluitdocente bij de Muzehof in Zutphen. Dit heb ik vele jaren met heel veel plezier mogen doen. Vanaf januari 2013 heb ik samen met Remko van der Vegt een nieuwe privéfluitlespraktijk de Fluithof opgezet, met een Zutphense en een Arnhemse afdeling: www.fluithof-zutphen.nl

Op de Muzehof leid ik het junior fluitensemble ‘Toetiefloetie’. Via de Fluithof het gevorderde ensemble ‘Syrinx’. In 2012 ben ik gestart met het ‘Muziek Atelier’, een reeks korte samenspelcursussen voor volwassenen. Zie voor details onder ‘ensembles

Sinds september 2016 mocht ik muziekgeschiedenis en stijlkennis doceren aan de Muzehof Talentenklas. Per heden ben ik tevens coördinator van deze bijzondere club. Een hele uitdaging om deze jonge talenten te helpen bij hun muzikale ontwikkeling!